Депутатите изслушват 10 министри на първияпарламентарен контрол. В първия парламентарен контрол

...
Депутатите изслушват 10 министри на първияпарламентарен контрол. В първия парламентарен контрол
Коментари Харесай

Депутатите изслушват 10 министри на първия парламентарен контрол

Депутатите изслушват 10 министри на първия
парламентарен надзор. В първия парламентарен надзор на 48-ото Народно събрание на въпроси на депутатите ще отговарят десет от служебните министри.



Лазар Лазаров, служебен заместител министър-председател по обществените политики и длъжностен министър на труда и обществената политика
ще отговори на въпрос за методологията
за установяване на публична линия на „ енергийна беднотия “ и определение за „ енергийно безпаричен “ и „ линия на енергийна беднотия “.
Иван Демерджиев, служебен заместител министър-председател
по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи ще отговори на три въпроса, сред които за работата на структурите на Министерство на вътрешните работи в област Монтана,
по време на предизборната акция,
за предотвратяването на „ пазаруването на гласове “ на територията на региона, както и за оповестеното отчасти бедствено състояние в граничните общини Свиленград и Тополовград, област Хасково.
Служебният министър на финансите
Росица Велкова-Желева ще дава отговор за приемането на нотификация от Европейската комисия за влизане в действие на прага от 100 хиляди лева за наложителна регистрация по Данък добавена стойност.
Димитър Стоянов, служебен министър на защитата
ще отговори на въпрос за ремонт и закупуване на мотори за самолети МиГ-29.

Иван Шишков, служебен министър на районното развиване и благоустройството
ще отговори на 8 въпроса,
сред които за настоящото поддържане на пътищата от републиканската пътна мрежа.
Сериозните проблеми при действието на
Националната електронна осведомителна система за предучилищното и учебното обучение ще са във фокуса на вниманието на Сашо Пенов, длъжностен министър на образованието и науката.

Росен Христов, длъжностен министър на енергетиката, ще отговори на въпрос за ограниченията за създаване в период на терминала за полутечен газ до Александруполис.
На депутатски питания ще дават отговор и
 Велислав Минеков, длъжностен министър на културата, Явор Гечев, длъжностен министър на земеделието и Георги Тодоров, длъжностен министър на електронното ръководство.
Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР